nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Egyház ünnepi miserendje oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Egyház ünnepi miserendje

Karácsony szent estéjén, december 24-én a Szent István templomban (lábatlani) 22.00 órakor a Sarlós Boldogasszony templomban (piszkei) 24.00 órakor lesz a szentmise. December 25-én és 26-án mindkét templomban a szokásos időpontban, Piszkén fél 10 órakor, Lábatlanon 11.00 órakor tartjuk az ünnepi szentmisét. Az év végi hálaadás szentmiséje december 31-én a piszkei templomban 17.00 órakor, a lábatlani templomban 18.00 órakor lesz. December 25-én, Karácsony első napján emlékezünk a Szent Család ünnepére. Az előző évek hagyományának megfelelően a jubiláló, - a 25 és 50 éves házassági évfordulót ünneplő házaspárokat szeretettel várjuk a Piszkei templomban 09.30 órakor tartandó szentmisére. A nyilvántartásunkban szereplő házaspároknak külön meghívót küldünk. Kérjük azon házasok jelentkezését és részvételét a szentmisén, akik a rendelkezésünkre álló dokumentumokban nem szerepelnek, mert nem itt léptek szent szövetségre, de ebben az évben ünnepelték 25 és 50 éves házassági évfordulójukat. Jelentkezni a 33/474-389 telefonszámon, vagy személyesen is lehet.

Áldott, békés, boldog Karácsonyt,
eredményekben igen gazdag Új Évet kívánok
Lábatlan város minden lakójának. Szabó János plébános


[ 2005.12.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek