nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus híradás 2014.11.16. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus híradás 2014.11.16.
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2014. november 16. Évközi XXXIII. vasárnap

"a kevésben hű voltál, sokat bízok rád: menj be urad örömébe!” /Mt25,23/(képforrás: ocarm.org)

Szent Lipót ünnepén hálával gondolunk mindazokra, akik alapították, építették, és az elmúlt századokban fenntartották Süttőn e templomot, vállukon hordozták a helyi katolikus közösség ügyét. A tegnapi Szentmisében beteg testvéreink kereszthordozását, a maiban a jubiláns házasok példáját is köszönjük Urunknak, áldást kérve életükre. A mai napon a süttői templomban Búcsút nyerhetünk, a szokott feltételek mellett a magunk javára.

Közeledik a Süttői Plébánia fennállásának 300. évfordulója. A méltó ünneplés előkészítését már idén megkezdjük. Épp e célból a Süttői Képviselő Testület tagjait december 1-jén, hétfőn este 7 órára várom a plébániára.

Jövő vasárnap a katolikus szeretetszolgálat javára gyűjtünk. A tavalyi gyűjtésből a három templomból 38,000 Ft-ot, éves szinten a Szent Antal perselyből 20,000 Ft-ot az egyházmegyei szolgálatra továbbíthattunk, míg helyben 100,000 Ft-ot adhattunk a helyi munkatársak segítségével településeink rászorulóinak, nem beszélve áldozatos munkájukról, és a különféle természetbeni segítségnyújtásról. A Katolikus Karitász országos és határokon átívelő szolgálatáról az 'Adásidő' című lap, és a http://www.karitasz.hu világhálós oldal szolgál hírekkel.

Jövő évi naptárra még a héten feliratkozhatunk.
A 47. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai (letölthető)

A gyóntatás rendje
Süttő             Hétfőn, csütörtökön a Szentmise előtt
Piszke        Kedden a Szentmise előtt, vasárnap a Szentmise után.
Lábatlan      Pénteken, szombaton a Szentmise előtt.

Heti emléknapok, amelyek imára indíthatnak (letölthető)

Magyar Katolikus Rádió: Örömhír mindenkinek! Hallgatható - Esztergom 92,5 MHz
Tájékozódhatunk még a szórólapokról, kihelyezett plakátokról, a világhálón pedig
a napló (http://szentlipot.blogspot.com/)
a képtár (https://picasaweb.google.com/szentlipot) és a naptár
https://www.google.com/calendar/embed?src=njjf15qriqht23h4p9jo1kbb74%40group.calendar.google.com&ctz=Europe/Budapest lehetőségeken keresztül.


[ 2014.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-