nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2015.03.22. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Katolikus Híradás 2015.03.22.
Nagy örömmel láttuk a gyermekek lelkesedését a tegnapi, 88 hittanos részvételével rendezett kistérségi hittanos-találkozón. A vetélkedő mindannyiuk lelki épülésére szolgált.

Köszönet a szervezésben és rendezésben résztvevő felnőttek és fiatalok fáradságáért, a süteményekért és adományokért! Megdicsérem azokat a hittanosainkat, akik – jóllehet, a legkisebb létszámmal – vállalták a megmérettetést, és ezzel mentették plébániáink becsületét. Az eredményekről és történésekről jövő héten a .... tovább olvasom.


[ 2015.03.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek