nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2017.10.08 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Híradás 2017.10.08
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2017. október 08. Évközi XXVII. vasárnap, Magyarok Nagyasszonya

Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, könyörögj értettünk! (képforrás: http://szeretetlang.blog.hu)

Zarándoklat A héten, október 14-én, szombaton a hagyományos őszi zarándoklatra indulunk Máriabesnyőre. A busz reggel 8 órára indul Lábatlanról. Felszállás a szokott helyeken. A zarándoklat okán a szombat esti Szentmise elmarad.
Kertjeink Ma adunk hálát a föld terméséért. Köszönet, akik meghallották a kérést, és segítenek újraéleszteni a szép hagyományt. Fontos tanítás ez a felnövekvő nemzedéknek. Közös kertjeink fenntartásáért, ott, a legutóbbi napokban is végzett szolgálatért, valamint az oltárainkra felajánlott virágokért is köszönet az adományozóknak! Ez utóbbi nagy kincs, nem minden templomi közösségnek adatik meg!
Imádság Imádkozzunk a naptárban jelzett szándékokra, többek között a postai dolgozókért, orvosainkért, matematikusainkért, a műemlékvédelemben hasznosan serénykedőkért, és a látássérült embertársainkért!
Készület Mához egy hétre járulnak először szentáldozáshoz a készülő gyerekek. Előtte való szerdán vizsgáznak, és végzik el a nagy találkozás előtti Szentgyónásukat, Piszkén, délután ½ 5-kor. Minél többen kísérjük el őket a családból a szerdai alkalomra is. Szomorúan, ha sem szülő, sem idősebb – esetleg pár esztendeje szentáldozáshoz járult - testvér nem áll mellettük. E vasárnapon Süttőn ½ 9, Piszkén ½ 11-kor kezdődik a Szentmise.

Folytatás


[ 2017.10.16. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-