nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2019.02.03 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Híradás 2019.02.03
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2019. február 03. Évközi 4. vasárnap

"kiűzték (...), hogy letaszítsák. De ő áthaladt köztük és eltávozott.”Lk4,21,29-30/ (képforrás: ocarm.org)

1. Imádkozzunk a naptárban jelzett szándékokra, többek között honvédjeinkért, népünk vezető embereiért, a japán népért, a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért!

2. Ma, Szentmisék után Balázs-áldásban részesülhetünk. Imádkozzunk, ne csak a testi egészségért, hanem szavaink tisztaságáért, üdvösséget szolgáló mivoltáért is!

3. Ma elsővasárnap lévén Szentségimádást, majd ezt követően plébániai délutánt tartunk, ez alkalommal Süttőn, délután 4 órától.

4. Megkezdődött a farsangi időszak. Miközben ügyelünk, hogy mindenütt a józan mértékletesség, keresztényi lelkület jellemezze kikapcsolódásunkat, ismét hirdetem, hogy a szomszédos plébániaközösségekkel felnőtt farsangi bált szervezünk Bajótra, március 2-ra, szombatra. A hittanosok számára kettő hét múlva, február 16-án, a piszkei plébániaházban lesz játékos délután.

5. Csíksomlyóra, a Szentatya látogatásának idejére busszal való zarándoklatot szervezünk. A május 30. – június 2.-ig tartó útra a hátul elhelyezett lapon jelentkezhetünk. Bővebb felvilágosítást Lernyei Csaba testvérünk tud adni a +36 30 337 4452-es távbeszélőn.

6. Épültem a templomainkat ismét évközi díszbe öltöztető, a fák kihordását és a takarítást végző testvérek szorgos munkáján, a megújított feszület szépségén, minden fáradozáson az Úrért és népéért.

A héten imára indító emléknapok / forrás: jelesnapok.oszk.hu, katolikusradio.hu/
Tovább olvasom (Katt)


[ 2019.02.04. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-