nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2019.05.26 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Katolikus Híradás 2019.05.26
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2019. május 26. Urunk feltámadása VI. vasárnapja

"S a Vigasztaló, a Szentlélek, akit majd a nevemben küld az Atya, megtanít benneteket mindenre és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek.” Jn14,26/ (képforrás: ocarm.org)

1. Imádkozzunk a naptárban jelzett szándékokra, többek között az orvosokért, gyógyszerészekért, a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért! Imádkozzunk a zarándokokért, akik Csíksomlyóra, a Szentatya látogatására igyekeznek.

2. Égi édesanyánkat még a héten is közösen köszönthetjük. Épülvén a litániákon rendszeresen imádkozók buzgóságán serkenjünk fel, és ha májusban még nem jöttünk volna, szánjuk rá az időt a templomi, közös köszöntőre, a lentebbi táblázat szerint!

3. Hittanosaink regionális találkozón vettek részt szombaton. Köszönet a felkészítésért hitoktatóinknak, helytállásukért a szavukat tartó hittanosoknak!

4. Ma az Európai Unió képviselőit választjuk meg. Alapos tájékozódás után, a keresztény értékek mentén, lelkiismeretünk szerint éljünk a választás lehetőségével! Imádkozzunk, hogy tágabb hazánkat, Európát arra érdemes, lelkiismeretes, becsületes emberek vezessék!
A héten imára indító emléknapok / forrás: jelesnapok.oszk.hu, katolikusradio.hu/

Tovább olvasom


[ 2019.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-