nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2019.06.30 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Híradás 2019.06.30
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2019. június 30. Évközi XIII. vasárnap
„ »A rókáknak odújuk van, az ég madarainak pedig fészkük, az Emberfiának azonban nincs hová lehajtania a fejét.«” (Lk 9,57-58)
(képforrás: ocarm.org)


1. Imádkozzunk a naptárban jelzett szándékokra, többek között a magyar egészségügy dolgozóiért, orgonaépítőkért, Európáért, a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért!

2. Ma a Szentatya karitatív tevékenységét támogatjuk a »Péter-fillérek« gyűjtésével. Tavaly e célra 26,440 illetve 29,360 Ft-ot továbbítottunk a testvérek buzgóságából a három templomból.

3. Sarlós Boldogasszony ünnepén együtt örülünk a piszkei plébánia-közösséggel. Kedden ezért este 6 órakor lesz a Szentmise. Ma, vasárnap, mintegy elővételezzük ezt az örömet. Ha a kegyelem állapotában vagyunk, a szokott feltételek mellett búcsút nyerhetünk e templomban a Szentatya szándékaira imádkozván. E szándékokat alább olvashatjuk. A testvérek imaszándékait is várom.

4. Holnap, hétfőn este 7 órakor a hittanos-tábor kapcsán szülői értekezletet tartunk a süttői plébánián.

5. Előre jelzem, hogy augusztus 1-én, csütörtökön, Piszkén tartunk hittanos napot. Jelentkezni a plébánián lehet, vagy a Szentmisék után.

A 27-28.hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai, gyóntatás

[ 2019.07.08. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-