nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2020.01.12 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
július 2020
előre
Katolikus Híradás 2020.01.12
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2020. január 12. Urunk megkeresztelkedése

„Ez az én szeretett Fiam, akiben kedvem telik.” /Mt 3,17/ (képforrás: ocarm.org)

1. Imádkozzunk a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért, valamint a Szentatya és a testvérek imaszándékaira!

2. A Piszkei Képviselő Testület tagjait január 25-én, szombaton Piszkén, a Süttői Képviselő testület tagjait január 20-án, hétfőn Süttőn várom este 7 órára az adott plébániára. Előtte, január 13-án, hétfőn, a gazdasági tisztviselőket várom a könyvelés átnézésére, Süttőre.

A 3. hét Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai, gyóntatás

Szentatya 2020. januári imaszándéka: A világbéke előmozdításáért: Imádkozzunk, hogy a keresztények, a más vallások követői, és minden jóakaratú ember a békét és igazságosságot mozdítsa elő a világban.

A hónapra jelzett új szándékok: Lábatlan: P Mné E.: Azért, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus mutassa meg a Világnak, hogy az Eucharisztia miként válhat a megbocsátás és a megbékélés forrásává, és e kiengesztelődés helye lehessen Magyarország. -Azért, hogy figyeljünk oda az idősebbek tanácsaira, tapasztalataira, még ha nem is mindig teszünk úgy, ahogyan ők cselekedtek, de legalább kellő tisztelettel hallgassuk meg, amit üzennek a mai kor embereinek! - A családok egyben-maradásáért, összefogásáért, a bajba jutottakért, segítve őket és egymásért ! -Azért, hogy akik bármilyen okból rossz útra tértek, tudjanak újra bízni Istenben, és legyen önbizalmuk, hogy sikerül megjavulniuk, és a társadalmi életben találják meg a helyüket.
B.I.: -vizsgázókért, -iskolaválasztás előtt állókért, - elsőáldozásra, bérmálkozásra készülőkért, - hitoktatókért, - Európáért, - szerzetesnőkért,
- Hazánkért, - háborúk áldozataiért, - egyházközségeinkért;
S.Z.: - kispapjainkért, hogy a szenteléshez közeledve elegendő kegyelmet kapjanak Isten szent egyházának méltó szolgálatához; - ministránsainkért, ifjúságunkért, hogy szerető, összetartó közösség alakuljon ki a három templom közössége között; - a süttői kántor néniért, hogy gyógyulása teljes legyen, szolgálatát pedig ismét örömmel, lelkesen tudja ellátni; - plébánosunkért, hogy mindig Krisztusi örömmel, és lelkesedéssel tudja végezni közösségeinkben a Legszentebb áldozat bemutatását, a Szentségek kiszolgáltatását, és minden rá bízott feladatot :);

Magyar Katolikus Rádió: Örömhír mindenkinek! Hallgatható - Esztergom 92,5 MHz
Tájékozódhatunk még a kitett szórólapokról, a kihelyezett plakátokról, illetve a világhálón a közösségi oldal

https://www.facebook.com/splplebaniak/ által.


[ 2020.01.13. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-