nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Katolikus Híradás 2020.07.19 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Híradás 2020.07.19
Hirdetések Süttő, Piszke és Lábatlan templomaiban - 2020. július 19. Évközi XVI. vasárnap

"Akkor az igazak ragyogni fognak, mint a nap Atyjuk országában.” /Mt 13,43/ (képforrás: ocarm.org)

Imádkozzunk a név-, születésnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplőkért, a Szentatya, a plébános és a testvérek által küldött, és az emléknapok naptárában jelölt szándékokra.

Hittanos nap Köszönet hitoktatóinknak, akik a múlt héten szeretettel foglalkoztak a gyermekekkel.

Búcsúzás Ftdő Szőcs László atyától július 23-án Süttőn köszönünk el, ahol Szentmisét mutat be, majd a plébánián kötetlen beszélgetésben fejezzük ki szeretetünket iránta.

Nagyszülők Jövő vasárnap Szent Anna és Szent Joachim emlékezete. Közös áldással, és emlékképpel fejezzük ki köszönetünket a nagyszülők iránt. Öröm, ha ezen a vasárnapon a Szentmisén is maguk mellett láthatják unokáikat...

Járművek megáldása Jóllehet, a történelmi adatok nem igazolják létét, régóta tiszteljük Szent Kristófot. Tanító legendája arra indít, hogy mindig Krisztus útján járjunk. Jövő vasárnap a Szentmisék után ezért áldom meg a testvérek járműveit (gépkocsikat, kerékpárokat, motorkerékpárokat, és egyéb, a közforgalomban résztvevő járműveket), hogy mind fizikailag, mind lelki értelemben biztos úton járjanak, és életük végén eljussanak az örök hazába.

Felújítás Megújul a Piszkei Plébánia-templom szedecse, valamint a plébániaház oldalsó kerítése. A festés utáni takarításban megbeszélés alapján, valamint a plébániaház takarításában a héten pénteken kérünk segítséget.

A polgári esztendő 30. hete Szentmise-szándékai, liturgikus rendje, alkalmai, gyóntatás


[ 2020.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-