nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Katolikus Válogatott oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Katolikus Válogatott
Jó hangulatban zajlott le a Magyar Katolikus Válogatott és a Kistérség FC mérkőzése.

2008. május 2-án 14 órakor kezdődött a Magyar Katolikus válogatott és a Kistérség FC rangadója Bajóton. A szoros meccs először a Kistérségi csapatnak kedvezett, akik két góllal vezettek, majd a katolikusok emberfeletti küzdelme meghozta eredményét és 4 : 2 -re állították be a végeredményt.  A Katolikus Válogatt kapusa Dr. Kis-Rigó László, Szeged-Csanád megyéspüspöke volt. A Kistérség csapatában játszott Novák Lajos, Dömös polgármestere, Kiss Gábor, Lábatlan aljegyzője, az esztergomi kistérségért egyesület több tagja, továbbá az egyik főszervező, Hummel Rudolf, az esztergomi Vidékfejlesztési Iroda vezetője is. A kaput Tóth Zoltán, Bajót polgármestere védte.

Bajót-sportpálya

kg


[ 2008.05.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Bajót - Sportpálya