nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Kátyúk oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kátyúk
Sok a kátyú térségünkben, idén várható útfelújítás az Esztergom-Tatabánya vonalon

A fagyok ezen a télen is megviselték az úthálózatot, így szaporodnak a kátyúk. A Magyar Közút a tervek szerint már idén elkezdi javítani az Esztergom-Tatabánya közötti útszakaszt. Pásztor Zoltán, a Magyar Közút Kht. osztályvezetője a Kék Dunának elmondta, hogy ezen a szakaszon, illetve a 10-es úton, a Duna mentén sok a kátyús, elöregedett útvonal. A Közút célja, hogy megszüntesse a balesetveszélyessé vált szakaszokat, de tartósabb, melegaszfaltos kátyúzás csak tavasszal várható az utakon.

A kátyúk okozta károk miatt, az autók panaszt tehetnek a Közútnál. Az úthibákból keletkezett károkért a közút fenntartója felel, ezért minden esetben az illetékes szervhez fordulhatunk elsődlegesen a kárbejelentéssel, ez legtöbbször a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, illetve a városi közterület-felügyeletet jelenti.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-