nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kéményellenőrzés és tisztítás novemberben Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kéményellenőrzés és tisztítás novemberben Lábatlanon

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az 1995. évi XLII. törvény és a 27/1996. (X.30.) BM. sz. rendeletben előírt kötelező kéményseprő ipari munkák közül az éves kéményellenőrzést és tisztítást, valamint az elmaradt éves szolgáltatási díj beszedését végzik a KOMTŰZ Kft. munkatársai, ütemtervük szerint 2006. november 03-tól a teljes településen.

A 2006. évi kéményseprő-ipari szolgáltatás díjai:

       egyedi kémény            864,-Ft/db/év
       gyüjtő kémény            552,-Ft/szint/év
       kisközponti kémény    1.428,-Ft/db/év


[ 2006.10.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek