nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Kemma.hu a Papírgyárról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kemma.hu a Papírgyárról
Már a villanyszámlára se futotta a Piszke Papírnál, írja a cikk a Kemma.hu-n.

- Az áramszolgáltató hátralék miatt péntek reggel kikapcsolta az áramot a lábatlani Piszke Papír Zrt-nél, a 400-nál több főt foglalkoztató üzem leállt, a dolgozókat hazaküldték - mondta el telefonon egy névtelenséget kérő gyári munkás munkatársunknak.

Az E.ON áramszolgáltató megerősítette az értesülést, de hozzátette, hogy a vállalat időközben kifizette a tartozását és még pénteken visszakapcsolják az áramot. A gyárban a hónap elején jelentették be, hogy 431 dolgozójukból minden harmadik embert elbocsátanak. A vezetőség az esetről akkor csupán annyit közölt; „Bizonyos tevékenységeket csökkenteni kell, hogy profitábilis maradjon a vállalat”.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2008.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-