nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Képek-Felújított sportöltöző Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Képek-Felújított sportöltöző Lábatlanon
Március 26-án került átadásra a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület épületéánek részleges felújítása. A teljes beruházás 5m 700e Ft-ba került.

A felújítás jelentőségét az adja, hogy fiataljainknak, gyermekeinknek sportolását, hasznos és egészséget szolgáló szabadidő eltöltését tudjuk az eddigieknél is örömtelibbé tenni.

Megnézem a videót!


Elkészült a lábatlani sportpálya épületének részleges felújítása. A felújítás az MLSZ TAO programjának köszönhetően valósult meg. A beruházás teljes költsége 5 millió 700 ezer Ft, melynek 70 %-át 4 millió Ft-ot sikeres pályázatunkat követően a Magyar Labdarúgó Szövetségtől kaptunk. A 30 százalékos önrészből 1 millió Ft-ot a Holcim Hungária Zrt. és 700 ezer Ft-ot Lábatlan Város Önkormányzata adott.
Az öltözőknek és vizesblokkoknak helyt adó épület 1978-ban épült, az azóta felújítás alig történt. Az épület a fejlesztés előtti állapotában már nem felelt meg az elvárt komfortnak.
A felújítás keretében megtörtént a víz és elvezető csövek, a padló- és falburkolatok, valamint a szaniterek cseréje és a felületek festése.

Az épület belső részének esztétikusabbá tétele által egy mindenki – sportolók, mérkőzésekre látogatók nézők és nem utolsó sorban Lábatlan lakossága – számára kedvezőbb állapot alakult ki.

Reményeink szerint a felújítás folyamata itt nem áll meg, továbbra is pályázunk, annak ellenére, hogy a 30 %-os önrész biztosítása nem egyszerű.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki céljaink elérésében segített:
az MLSZ-nek, a felújításban közreműködő cégeknek, valamint az önrészt biztosító Holcim Hungária Zrt-nek és Lábatlan Város Önkormányzatának.


[ 2014.03.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-