nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Képek-Homokzsákok a Panoráma Étteremnél oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Képek-Homokzsákok a Panoráma Étteremnél
Vasárnap délben 640 cm körüli vízállással tetőzött a Duna Lábatlannál. A vízállás lényegesen alacsonyabb volt mint 2006-os árhullám idején.

Az árvízi védekezés vezetője 2009. június 26-án a helyszínen megtekintette Lábatlan jelenleg egyetlen árvízvédelmi szempontból veszélyeztetett ingatlanát, a Panoráma éttermet, majd úgy döntött, hogy szükséges az épület bevédése. Június 27-én Bárdos Zoltán megyei polgárőr vezető irányításával a helyi polgárőrség tagjai nyúlgátat építettek, mely a prognosztizált vízállás esetén megakadályozza káresemény bekövetkeztét. A Polgárőrség tagjai nemcsak Lábatlanon, hanem  Neszmélyen is segítséget nyújtottak az árvízi védekezés során.

A vízgyűjtő területen történt folyamatos esőzés miatt a 640 cm-es tetőzés után lassan levonuló árhullámra számítanak a szakértők.

A Duna vízállása 2009. júniusában:

Az előrejelzések szerint keddig folytatódik a trópusi jellegű időjárás, majd jokozatos felmelegedés kezdődik.

Fotó: Bárdos-Kiss


[ 2009.06.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-