nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Képekkel! Fotókiállítás Rechnitzben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Képekkel! Fotókiállítás Rechnitzben
Az alkotók: Endrédi Krisztina, Schantzl Edit, Endrédi Zoltán,Gerecsei Zoltán, Molnár László, Dányi-Tóth Károly, Naszák István, Deák Csaba, Deák Ferenc.

A Gerecse Fotóklub fotókiállítása Rechnitzben

Ausztriai testvértelepülésünk meghívására 2011. október 29-én szombaton délután 18 órakor a Gerecse Fotóklub tagjainak képeiből készült fotókiállítás nyílt a rechnitzi általános iskola aulájában. A kiállítást Rechnitz polgármestere Engelbert Kenyeri nyitotta meg, Lábatlan részéről pedig Dinnyés István polgármester. Mindkét polgármester elismeréssel szólt a kiállított képek színvonaláról. Ezt követően a képekről Endrédi Zoltán, a fotóklub vezetője beszélt részletesebben és bemutatta az alkotókat, akik közül többen személyesen is részt vettek a megnyitón. Az alkotók: Endrédi Krisztina, Schantzl Edit, Endrédi Zoltán, Gerecsei Zoltán, Molnár László, Dányi-Tóth Károly, Naszák István, Deák Csaba, Deák Ferenc.
A fotókiállításra azután kapott a fotóklub meghívást, miután a szeptemberi városi napok keretében szervezett helyi kiállításon a rechnitzi település vezetése részt vett és megismerte a klub munkáját. A kiállítás témája Lábatlan és környéke bemutatása volt, melyen természetfotók, táj, állatfotók, makro fotók, épületfotók, épületbelső fotók szerepetek, összesen 72 db. A kiállításon levetítésre került a szintén a Gerecse Fotóklub által Lábatlanról készített diaporáma is, német nyelven feliratozva.
A rövid ott tartózkodás alatt szombat délelőtt lehetőség nyílt egy rövid sétára Rechnitzben és környékén.
A kiállítás november 14-ig látható Rechnitzben.
A felkérésnek örömmel tettünk eleget, reméljük, hogy képeinkkel sikerült úgy bemutatnunk Lábatlant, hogy az egyszerre nyújtott ismeretet és élményt.

További képek ...


[ 2011.11.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-