nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Képes vagy segíteni? oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Képes vagy segíteni?
Lábatlan határában a Képes fa rendbehozatalához várunk önkéntes segítőket, akik munkájukkal a hozzájárulnak a rendbetételhez.

KÉPES FA RENDBEHOZÁSA
2012. április 7, szombat 10:00 - 20:00
Lábatlan határában a piros túra útvonalon van egy hely, egy kereszteződés. Az út innen Bikol és Pusztamarót irányába halad tovább. A kereszteződésben áll egy nagy, öreg fa. Valamikor Képes fának nevezték, mert egy Mária kép volt rajta. Valaki a közelmúltban egy hatalmas keresztet állított a fa elé. Androsch Mónika vállalta, hogy megfesti a fáról eltünt Mária képet és alatta egy rövid ima is lesz látható.

Úgy gondoltuk, hogy Húsvét előtti szombat alkalmas lenne a terület rendezésére és a Mária kép elhelyezésére. Tehát 2012 április 07-én 10 órakor indulunk, szerszámok szükségesek.

Aki szeretne munkájával e kellemes kis pihenő és szent hely rendbetételéhez hozzájárulni azt szeretettel várjuk és a következő számon lehet több infót kapni:
Könyvesné Erika +36-30/4419712


[ 2012.04.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-