nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Kerekasztal oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kerekasztal
Helytörténeti kutatók Karván

2008. június 14-én helytörténeti kutatók utaznak testvértelepülésünkre Karvára.

Nádasiné Balatoni Anna kezdeményezésére és vezetésével jött létre 2005-ben Helytörténeti kerekasztal, melyen a térség történeti kutatói tudják tapasztalataikat kicserélni, egymás kutatásairól értesülni. Az egyes megbeszélések más-más helyszínen zajlanak le, így a házigazda mindig lehetőséget kap, hogy saját településének értékeit részletesen bemutassaa.

Június 14-én Karván Resko Sándor révkomáromi kastélykutató ismerteti majd Karva történetét és Duka Róbert mutatja be a község nevezetességeit.

kg

2006-ban


[ 2008.06.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek