nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Kerékpárút oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kerékpárút
Július 19-én tartották Lábatlanon a Gerenday Házban A Duna-menti településeket összekötő kerékpárút létrehozásáról szóló pályázat egyeztetését.

Megvalósul a Duna-menti településeket összekötő kerékpárút
Kedden (július 19) tartották Lábatlanon a Gerenday Házban A Duna-menti településeket összekötő kerékpárút létrehozásáról szóló pályázat egyeztetését. A megbeszélésen 3 lehetséges útvonal közül választották ki a legkedvezőbbet, amely Vének-től Pilismarótig tart Ács,Komárom,Almásfüzítő, Naszály, Szomód,Tata, Dunaalmás, Neszmély,Süttő, Lábatlan, Nyergesújfalu, Tát,Tokod és Esztergom érintésével.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.07.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-