nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Kerékpárút-avatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kerékpárút-avatás
Szombaton (október 10) délelőtt 11 órakor avatják fel a Nyergesújfalu és Bajót közötti kerékpárutat.

Felavatják szombaton a Nyergesújfalu-Bajót kerékpárutat

Szombaton (október 10) délelőtt 11 órakor avatják fel a Nyergesújfalu és Bajót közötti kerékpárutat. Az ünnepséget a 1125-ös, bajóti út mellett, a csemetekerti bejáratnál rendezik.

Az ünnepségen köszöntőt mond Miskolczi József, Nyergesújfalu polgármestere és Tóth Zoltán, Bajót polgármester, majd felszentelik és átadják a kerékpárutat.

A bicikliút kiépítésére 125 millió forintot nyertek korábban a települések a Közép-Dunántúli Operatív Program pályázatán. A teljes beruházás megközelítőleg 206 millió forintba került.


Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek