nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kiállításra megyünk!!!! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kiállításra megyünk!!!!
Az év utolsó bajnoki futamán, Tatabányán csapatunk másik legénysége képviselteti magát Schuber István és Kollár Károly személyében a Renault Clióval.

Meghívást kaptunk az Őszi Budapesti Nemzetközi Vásárra pontosabban azon belűl a KÖLYÖKPARÁDÉRA melyet október 19-23. között rendeznek meg a Hungexpo területén. Szépen kitakaritjuk, feldíszítjük a paripát, hogy a szponzoraink megfelelő szépséggel ragyoghassanak e neves eseményen a kocsink fényezésén. Sajnos így az év utolsó bajnoki futama kimarad melyet Tatabányán rendeznek de a csapatunk másik legénysége viszont képviselteti magát Schuber István és Kollár Károly személyében a Renault Clióval. A fiúk nagy lelkesedéssel várják a Tatabányai megmérettetést mivel az utolsó versenyen elért dobogós helyezésük hatalmas löketet adott nekik a folytatáshoz!!!

Pehely Balázs

A teljes sajtóanyag


[ 2011.10.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-