nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Kihelyezett tanulmányi osztály az Edutuson oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kihelyezett tanulmányi osztály az Edutuson
Felvételi információs irodát nyitott az Edutus Főiskola Tatabányán és Budapesten, a teljes felvételi eljárásban segítenek

Felvételi információs irodát nyitott Tatabányán,a Stúdium téren a tatabányai és budapesti tagozatokkal működő Edutus Főiskola. Dr. Tóth Gábor, az intézmény stratégiai főigazgatója elmondta, az iroda megnyitását a felsőoktatási helyzet körüli megválaszolatlan kérdések miatt fokozott érdeklődés indokolta. Az információs pontokon az érdeklődők nem csak a magánfőiskola képzéseiről, a jelentkezésről kapnak tájékoztatást, hanem a teljes felvételi eljárásban segítenek a kihelyezett tanulmányi osztály munkatársai, bármelyik intézménybe is jelentkezzen az érdeklődő.

A helyben elérhető kiadványok és online adatbázisok mellett, lehetőség van a jelentkezési lapok közös kitöltésére, a felmerülő kérdések átbeszélésére, tanácsadásra. Az iroda munkatársai napi 10, szükség szerint 12 órás nyitvatartással várják az érdeklődőket, tanárokat, szülőket és diákokat egyaránt.

Az érdeklődő felvételizőket, hozzátartozóikat nem egyszerűen egy ügyfélszolgálat várja, hanem tapasztalt felsőoktatásban jártas tanácsadók stábja. Az ügyfélszolgálatra látogatókat prezentációk várják: pályaorientáció, karriertervezés, felvételi eljárásrend tárgyban. Gyakori kérdésként merül fel, hogy az új finanszírozási rendszerben van-e alternatívája a szűkös állami ösztöndíjas, vagy részösztöndíjas helyekre való bekerülésnek. A felvételi információs ponton ezzel kapcsolatban is felteheti bárki a kérdéseit, hiszen az Eutis Főiskola szeptemberben újrainduló Ledolgozható Tandíj-, illetve Edutus és Pegazus Programja is reális megoldás a nagyobb összegű diákhitel felvétele helyett.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2012.01.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-