nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kihívás Napja 2015. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kihívás Napja 2015.
Célja: A lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz.

Mit érdemes tudni a Kihívás Napjáról?

Az eredetileg „Challenge Day” néven ismertté vált játékban a világon, idén – hazánkkal együtt – legalább 50 ország városai, falvai vesznek majd részt.
Idén 25. alkalommal kerül megrendezésre hazánkban.
Eddig 1596 hazai település vett részt az eseményen, az ott élők lélekszáma meghaladja a 8 millió főt.
Az esemény célja: A lakosság figyelmének felhívása a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz.
A programnak közösség összefogó hatása van, hiszen a helyi sportjátékokban lakhelytől, kortól, munkahelytől és nemzetiségtől függetlenül bárki részt vehet.
15 perces mozgásprogramok szervezését kérjük (A lebonyolítás lényege, hogy a játéknapon folyó küzdelemben mely településen teljesítenek több 15 perces sportolást (sportaktivitást), a település lélekszámához képest. Sportaktivitásnak a legalább 15 perc pulzusnövelő mozgás értendő.
Javasolt mozgásprogramok: "klasszikus" sportágak, népi játékok, tréfás vásári vetélkedések, tréfás munkaformák, helyi hagyományok, népszokások felelevenítése.
Településüknek - a nevezési díj fejében – felhívó plakátokat, illetve 1 db pólót - ellátmányként - térítés nélkül biztosítunk.
Az esemény előtt a helyi Kihívás Napi program, valamint a település címere felkerül az esemény hivatalos honlapjára, a www.kihivasnapja.hu oldalra.
A rendezvény napján a helyi szervezőnek három óránként kell jelentést tenni a sportaktivitások állásáról, valamint fotót kell küldeni a programokról.
A programban résztvevő településeket és a lakosait értékes díjakkal jutalmazzuk.

Versenykiírás településeknek

Útmutató a nevezéshez


[ 2015.04.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-