nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kishajó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kishajó
A tájékoztatást helyesbítenünk szükséges, mivel Lábatlan Város Önkormányzatán kívül álló ok miatt a kishajó szombat délelőttönként nem közlekedik

Tájékoztatás

A 2013. júliusi Hírmondóban tájékoztatást adtunk közre a Lábatlan - Karva közötti átkelést biztosító kishajó közlekedéséről. A tájékoztatást helyesbítenünk szükséges, mivel Lábatlan Város Önkormányzatán kívül álló ok miatt a kishajó szombat délelőttönként nem közlekedik. A menetrendszerinti hajójárat elindításához szükséges engedélyek beszerzése jelenleg is folyamatban van.

Rendezvények esetén előzetesen meghirdetett időpontokban várható a hajó közlekedése. Kérjük, kövessék figyelemmel a honlapon megjelenő közleményeket.

Megértésüket köszönjük.

[ 2013.07.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-