nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kishajó közlekedés Lábatlan és Karva között oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kishajó közlekedés Lábatlan és Karva között

Lábatlan Város és a szlovákiai Karva község közötti kishajó közlekedés megindulásának alkalmából pénteken hivatalos ünnepség zajlott le az érintett önkormányzatok szervezésében. A meghívottak először kishajóval átkeltek Karvára. Itt a polgármesteri Hivatalban lezajlott rövid köszöntő után a résztvevők visszatértek Lábatlanra, majd a Gerenday - házban folytatódott az ünnepség. A közösségi házban Török István Lábatlan polgármestere, Zatykó János országgyűlési képviselő, Duka Gábor Karva polgármestere, valamint Farkas Iván az MKP szlovák parlamenti képviselője méltatta a kishajó-közlekedés és határon átnyúló együttműködés jelentőségét.

A kishajó közlekedés megindításának lehetőségén mindkét település hosszú idő óta munkálkodott. A vízi közlekedés megindítása pozitív hatással lesz a két testvértelepülés lakosságára, a rokoni, baráti kapcsolatok erősítésére. A turisztikai célú közlekedés fejlesztésén túl a megfelelő infrastruktúra kiépítése megkönnyíti a két part között munkába járók helyzetét is.


[ 2007.10.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek