nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kishajóforgalom oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kishajóforgalom
2014. április 1-től menetrend szerint üzemel a révátkelő a szlovákiai Karva és Lábatlan között. Személy és kerékpárosok átszállítására van lehetőség
2014. április 1-től menetrend szerint üzemel a révátkelő a szlovákiai Karva és Lábatlan között. A kishajóval személy és kerékpárosok átszállítására van lehetőség.
Menetrend

A 2012 augusztusában megkezdődött a beruházás befejezte után hosszan engedélyeztetési eljárás fejeződött be, áprilistól folyamatos a kishajóforgalom Karva és Lábatlan között.

A beruházás keretében Lábatlanon 17 férőhelyes parkoló került kialakításra a kikötőhöz érkezők fogadása érdekében. A parkoló és a kikötő közötti szakaszon felújításra került a járdaburkolat. A Duna-parton az úszómű megközelíthetősége érdekében új járda létesült. A szlovákiai oldalon nem volt szükség a parti infrastruktúra fejlesztésére. A Karva község tulajdonában lévő kishajó felújítási költségei, a biztonságos üzemeltetéshez szükséges új eszközök beszerzése a pályázat részét képezte, ennek keretében a hajó új motorokkal és radar készülékkel lett felszerelve. A hajóforgalom fogadására alkalmas úszóművek Pozsonyban készültek.

Minden utast szeretettel várunk.

[ 2014.04.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-