nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kistérségi beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi beszámoló
Beszámoló az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás 2009. I. féléves tevékenységéről

A települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. CVII. törvény alapján az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás (a továbbiakban: Társulás) 2005. május 10-én alakult meg Süttő, Lábatlan, Nyergesújfalu, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Esztergom, Pilismarót, Dömös települések részvételével, a korábbi Esztergom és Nyergesújfalu Kistérségi Területfejlesztési Társulás jogutódjaként. A Társulás megalakulásakor elnökéül Meggyes Tamást, Esztergom Város Polgármesterét, elnökhelyetteséül Szenes Lajost, Tát Nagyközség Polgármesterét választotta. A Társulás megalakulásakor létrehozta Pénzügyi-Ellenőrző Bizottságát (a továbbiakban: Bizottság), amelynek tagjaivá Miskolczi Józsefet, Nyergesújfalu Város Polgármesterét, Benkovics Lászlót, Pilismarót Község Polgármesterét és Nagy Endrét, Süttő Község Polgármesterét választotta. A Bizottság elnöke Miskolczi József lett.

A Társulás legfőbb döntéshozó szerve - a Társulás polgármestereiből álló – a Társulási Tanács, amely 2006. október 27-én újította meg tisztségviselőinek megbízását. A Társulási Tanács a 2006-2010-es önkormányzati választási ciklus idejére Meggyes Tamást, Esztergom Város Polgármesterét választotta ismételten elnökének. A Társulás elnökhelyettesének személye sem változott, a tisztséget továbbra is Szenes Lajos, Tát Nagyközség Polgármestere tölti be. A Társulás Pénzügyi-Ellenőrző Bizottságának elnöke újra Miskolczi József, Nyergesújfalu Város Polgármestere lett. A bizottság tagjai: Novák Lajos, Dömös Község Polgármestere és Czermann János, Süttő Község Polgármestere. A Társulási Tanács 2008. II. félévben 4 alkalommal ülésezett (2008. szeptember 16., október 16., november 20., december 18.). A Társulás Pénzügyi - Ellenőrző Bizottsága üléseit a Társulási Tanács ülései napján a Társulási Tanács ülését megelőzően tartotta.

Tovább...


[ 2009.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek