nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kistérségi beszámoló oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi beszámoló
Beszámoló az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás 2011. I. féléves tevékenységéről

Előzmények

Megalakulás


A települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. CVII. törvény alapján, 2005. május 10-én, Bajót, Dömös, Esztergom, Lábatlan, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Pilismarót, Süttő és Tát települések részvételével megalakult az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás (a továbbiakban: Társulás).
A Társulás az Esztergom és Nyergesújfalu Kistérségi Területfejlesztési Társulás jogutódja.

A Társulás szervei, tisztségviselők, ülései


A Társulás a megalakulásakor elnöknek Meggyes Tamást (Esztergom), elnökhelyettesnek Szenes Lajost (Tát) választotta, míg a létrehozott Pénzügyi-Ellenőrző Bizottság (a továbbiakban: Bizottság) tagjaivá Miskolczi Józsefet (Nyergesújfalu), Benkovics Lászlót (Pilismarót) és Nagy Endrét (Süttő) választotta. A bizottság elnöke Miskolczi József lett.

A Társulás legfőbb döntéshozó szerve a Társulás polgármestereiből álló Társulási Tanács, amely 2010. október 28-án újította meg tisztségviselői megbízatását. A Társulási Tanács a 2010-2014. évi önkormányzati választási ciklus idejére megválasztott a Társulás elnökének. Javaslatom alapján a Társulási Tanács a 2010-2014-es önkormányzati ciklus idejére a Társulás két elnökhelyettesének Szenes Lajost, Tát Nagyközség Polgármesterét és Czermann Jánost, Süttő Község Polgármesterét választotta meg. A Társulási Tanács a Társulás Pénzügyi – Ellenőrző Bizottsága elnökének Mihelik Magdolnát, Nyergesújfalu Város Polgármesterét, tagjainak pedig Dinnyés Istvánt, Lábatlan Város Polgármesterét és Pergel Istvánt, Pilismarót Község Polgármesterét választotta meg.

A Társulási Tanács 2011. I. félévben 5 alkalommal ülésezett (az ülések időpontjai: 2011. január 13., 2011. február 10., 2011. április 7., 2011. május 5., 2011. június 9. A Pénzügyi - Ellenőrző Bizottság az üléseit, a Társulási Tanács ülései napján, a Társulási Tanács üléseit megelőzően tartotta.

.......

A Társulási beszámoló letölthető formában (doc)


[ 2011.06.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-