nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kistérségi futsaltorna Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi futsaltorna Lábatlanon
Január 31-én kistérségi teremlabdarúgó-tornát rendez a Lábatlani Egyetértés SE. Az Arany János Általános Iskola tornatermében.

Labdarúgás - Kistérségi futsaltorna Lábatlanon

Január 31-én kistérségi teremlabdarúgó-tornát rendez a Lábatlani Egyetértés SE. Az Arany János Általános Iskola tornatermében az a tíz csapat léphet pályára, amely a leggyorsabban leadja nevezését a 20/379-9097-es telefonszámon, vagy a khenerlac@freemail.hu. e-mail címen. A meccseket a futsal szabályai szerint rendezik. Egy-egy csapatban legfeljebb három megyei I. osztályban – vagy nívósabb bajnokságban – szereplő labdarúgó szerepelhet.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-