nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kistérségi győzelem oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi győzelem
Az Esztergomi Kistérség Fc. kiegyenlített mérközés után győzelmet aratott a kihívó Tatai Kistérség csapata ellen.

Az Esztergomi Többcélú Kistérségi Társulás önkomrányzatainak tisztviselőiből álló Kistérség Fc. 2009. május 23-án játszott mérkőzést Bajon a Tatai Kistérség csapatával. A végig kiegyenlített mérkőzés az esztergomiak győzelmével végződött.

Hummel Rudolf manager

Az esztergomi kistérségi csapat 2007-ben jött létre Hummel Rudolf kistérségi menedzser szervezésével, azóta az együttes számos emlékezetes mérkőzést játszott (Ferencváros, Parlamenti Válogatott, Erdély - Baróti Kistérség).  Nyáron Németországban vendégszerepel a csapat.

A csapatban Süttő, Lábatlan, Bajót, Esztergom, Dömös polgármesterei és önkomrányzati tisztviselői is részt vesznek.


[ 2009.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-