nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Kistérségi közoktatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Kistérségi közoktatás
Többcélú Kistérségi Társulások aktuális feladatai című országos konferenciára került sor 2008. október 1-jén Szobon.

Többcélú Kistérségi Társulások aktuális feladatai című országos konferenciára került sor 2008. október 1-jén Szobon, ahol Schantzl Edit jegyző és Kiss Gábor aljegyző vett részt. 
 
Az OPSZI Országos Pedagógiai Szolgáltató Intézet (korábbi nevén OKKER Pedagógiai Szolgáltató Intézet) és a Börzsönyvidéki Bölcsöde, Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási és Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézmény  szervezésében létrejött konferencia  a kistérségek különösen aktuális kérdéseinek a megvitatását, intézkedési tervek készítésének gyakorlati tapasztalatait, kistérségi pályázatokról való tájékoztatást, az intézményfenntartók és az intézményvezetők szakmai segítését tűzti ki céljául.

A konferencián előadott dr. Bujdodó Sándor az Önkormányzati MInisztérium szakállamtitkára is, aki a Lábatlant érintő jövő évi  pályázati lehetőségekről is tájékoztatott.
 


[ 2008.10.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek