nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kistérségi sport oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi sport
Töretlen a kistérségi szabadidő sportprogram sikere! - A helyszín ezúttal Süttő volt, hétvégén Esztergom következik!
Ismét óriási érdeklődés, és telt ház kísérte az ezúttal Süttőn a falunap keretében megrendezett kistérségi sporteseményt! A Hummel Rudolf és Merényi Tamás által menedzselt komplex sportprogram újszerűségét sokszínűsége adja. A szervezők elmondása szerint a fokozott érdeklődés annak is köszönhető, hogy egy széles közösséget céloztak meg és értek el azáltal, hogy a gyermekektől egészen a szenior korúakig szinte mindenkinek biztosítottak és biztosítanak sportolási lehetőséget. A hétvégén a főszerep ezúttal a női kézilabdáé volt. Az eseményt Czermann János, Süttő polgármestere nyitotta meg. A torna hatalmas izgalmakat és parázs küzdelmet hozott. De a torna végén mégsem az eredmény számított, hanem az, hogy ismét egy jót sportolhattunk és újra megmozgattuk a térség sport és mozgás iránt fogékony lakosságát, akikből a programnak is köszönhetően egyre több van! A programot tovább színesítette, hogy a színvonalas sportesemény zárásaként pályára lépett a Tóth Zoltán bajóti polgármester vezette kistérségi válogatott is!

Az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás még februárban fogadta el sportkoncepcióját, amelyben fontos szerepet szánt a gyermek – felnőtt - és szeniorsportnak, illetve a szabadidő hasznos eltöltésének. A program megvalósítását a kistérség az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium által biztosított pályázati támogatásból finanszírozza. A program keretében 3 kistérségi sporttábor mellett volt már birkózó-és lovaglóverseny Táton, kispályás focitorna Bajóton, vizifoci Esztergom-Kertvárosban, tenisztorna Nyergesújfalun, röplabda – strandfoci –és streetball torna Pilismaróton, evezős verseny Lábatlanon, tűzoltóverseny Süttőn. A program következő állomása ezen a hétvégén szombaton Esztergom és Mogyorósbánya lesz! Esztergomban a Vasas sportpályán dorogi, esztergomi és táti U13-as korú csapatok részére gyermek labdarúgótornát rendez a kistérség. A torna zárásaként délután fél 3-kor ismét megmérkőzik a Kistérségi polgármesterek csapata a dr. Kiss Rigó László püspök Úr vezette Magyar Katolikus Válogatottal!

A Sportprogram külön érdekessége az a felnőtt kispályás labdarúgó-bajnokság is, amelyet a kistérség a Táti Sportegyesület közreműködésével valósít, és amelynek őszi fordulói már elkezdődtek. Az érdeklődők a mérkőzéseket péntek délutánonként tekinthetik meg a táti sportpályán.

A programról bővebb információ Merényi Tamás kistérségi sportmenedzsertől kapható a 20-378-0164-es számon kapható.

[ 2008.08.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-