nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Kistérségi sporttábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi sporttábor
Több mint kétszeres volt a túljelentkezés!
A Bajóton rendezett kistérségi sporttábor június 29-én vasárnap egy nagyszabású gálával zárul. Délután fél kettőtől az egykori ferencvárosi legenda Nyilasi Tibor tart egy nyilvános edzést a táborban résztvevő gyermekeknek, majd a Mogyorósbányai Fúvószenekar fellépése következik. A gála fénypontjaként a Balogh András vezette Esztergomi Kistérségi utánpótlás válogatott gálamérkőzést vív a Dorog korosztályos csapatával. Ezt követően a Kistérségi polgármesterek csapata is pályára lép. Hummel Rudolf, aki egyben a csapat játékos - menedzsere is, elmondta, hogy az ellenfél egy több, egykori ferencvárosi csillagból álló alakulat lesz. A vacsorát követően a részvevők a sportpályán kivetítőn szurkolhatják végig az EB döntőt.

Esztergomi Kistérség


[ 2008.06.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-