nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Kistérségi ügyeleti kimutatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Kistérségi ügyeleti kimutatás
Az ügyelet az eltelt közel 3 hónap alatt problémamentesen működött, a lakosság egészségügyi állapotát veszélyeztető fennakadás nem történt.
A kistérség több települése részéről kérés érkezett a Társuláshoz, hogy a kistérségi ügyelet működése óta eltelt közel 3 hónapról egy számszerű kimutatás készüljön az ellátottakról, ami aztán valamennyi Képviselő – Testület részére kerüljön megküldésre.

A kistérségi ügyelet a működése óta eltelt közel 3 hónap alatt problémamentesen működött, a lakosság egészségügyi állapotát veszélyeztető fennakadás nem történt.

Az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás 2009. április 9-ei ülésén (csütörtök, 11.00 óra, Esztergom Város Polgármesteri Hivatalának Nagyterme) Benőcz Gábor az Orvosi Ügyelet Kht. képviseletében személyesen fog tájékoztatást adni a részletekről, ahol a jelenlévők kérdéseket is tehetnek fel az ügyelet működésével kapcsolatban.

A kimutatás megtekinthető ITT.


[ 2009.03.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek