nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Kistérségi ülés Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Kistérségi ülés Lábatlanon
November 17-én Lábatlanon tartotta soron következő ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás tanácsa

A lábatlani Gerenday Közösségi házban tartotta soron következő ülését az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás tanácsa. Az ülést Tétényi Éva, a társulás elnöke, Esztergom Város Polgármestere vezette.

A tagok döntöttek egyebek mellett a tárulás költségvetésének mdosításáról, a kistelepülési alaphoz érkezett kérelmekről, majd tárgyaltak a kistérség közoktatási  intézkedési tervéről, és elfogadták a kistérség 2012-es költségvetési koncepciót.

A tanácskozást megelőzően a polgármesterek kis teljesítményű, családi házra méretezett hőszivattyút tekinthettek meg működés közben. A kérdést az emelkedő energiaárak mellett a témakörben várható pályázati kiírás tette aktuálissá. A lábatlani önkormányzat célja a fűtési költségek minimalizálása érdekében -megfelelő pályázati kiírás esetén- hőszivattyú üzembe helyezése.

 Dinnyés István és Havrancsik Tibor

fotó:Szabó Ildikó


[ 2011.11.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-