nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Kitüntetések Pedagógusnap alkalmából oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kitüntetések Pedagógusnap alkalmából
A Gerenday Közösségi házban Pedagógusnap alkalmából Török István polgármester kitüntetéseket adott át.

Hazánkban 1951-től ünneplik meg a pedagógusokat. E nap minden évben lehetőséget kínál arra, hogy elismerjék a kimagasló oktató-nevelő tevékenységet.  2009. június 11-én Lábatlan Város Önkormányzata nevében Török István polgármester és Balogh Erzsébet igazgató köszöntötte a település pedagógusait, közalkalmazottakat a lábatlani Gerenday Közösségi házban.

Köz szolgálatáért elismerében részesült Tóth Gáborné magyar-ének szakos pedagógus. 

Tóth Gáborné 1970 óta tanít az Arany János Ált. Iskolában, s immár 39 éve dolgozik a közoktatásban.
Már kezdő pedagógusként kamara kórust szervezett, majd pedig ő vette át az iskolai énekkar vezetését, a kamara kórusok versenyén, a népdal versenyeken szép sikereket értek el tanulóink az ő irányításával. A területi iskolák számára máig emlegetett, nagy sikerű műveltségi vetélkedőket szervezett.
A város kulturális életében aktívan részt vett, nemcsak az iskolai ünnepélyeknek, hanem a városi szintű nemzeti ünnepek műsorainak is szervezője volt hosszú éveken keresztül.
Az új iránt mindig fogékony volt, hisz a kompetencia alapú oktatásba is örömmel kapcsolódott be, s kollégáinak bemutató órákat is tartott.
Osztályfőnöki munkaközösség vezetőként is évekig dolgozott.

Polgármesteri Dícséretben részesült Ulrich Zoltánné.

Ulrich Zoltánné 30 éve van pedagógusi pályán, azóta tanítja töretlen lelkesedéssel a 6-10 éves korosztályt.
Már több éve mindkét iskolaépület alsó tagozatos tanulói részére ő tartja a matematika szakkört és készíti fel versenyre a tanulókat. A két épület pedagógusai között a koordinátor szerepét is betölti.
Az iskolai tevékenységen túlmutat pedagógusi munkája, hiszen évek óta ő szervezi a kistérség iskoláinak az alsó tagozatos matematikai versenyt.
Kollégái számíthatnak rá, képviseli érdekeiket úgy is mint szakszervezeti titkár. Példamutató, lelkiismeretes pedagógiai tevékenységének elismeréseként  Lábatlan Város képviselő-testülete a „Polgármesteri Dicséret" kitüntetést adományozott részére.

KG


[ 2009.06.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-