nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Komtűz Kft. tájékoztatója oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Komtűz Kft. tájékoztatója
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az 1995. évi XLII. törvény és a 27/1996.(X.30) BM. sz. rendeletben előírt kötelező kéményseprő-ipari munkák közül az éves kéményellenőrzést és tisztítást, valamint az elmaradt éves szolgáltatási díj beszedését végezzük, ütemtervünk szerint 2005.november 02-től a teljes településen.

2005. évi kéményseprő-ipari szolgáltatás díjai: Egyedi kémény863,-Ft/db/év Gyűjtő kémény550,-Ft/szint/év Kisközponti kémény1.425,-Ft/db/év
Komtűz Kft.
Tata


[ 2005.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek