nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Konferencia a Gerendayban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Konferencia a Gerendayban
Ráczné Fülöp Erzsébet meghívására Lénárd Sándor egyetemi adjunktus tartott előadást Fontos a közösségi nevelés a XXI. században? címmel


A lábatlani Zengő Óvoda és Bölcsőde igazgatója, Ráczné Fülöp Erzsébet meghívására Lénárd Sándor, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem adjunktusa tartott előadást Fontos a közösségi nevelés a XXI. században? címmel. A XXI. században kiemelkedő jelentőségű a gyermeknevelés szempontjából a szocializáció és a közösségben rejlő erő kapcsolata. A XXI. század gyermekére az egymással párhuzamosan jelen lévő értékrendszerek, az oktatási rendszer és média által közvetített értékrend ellentmondása hat.  A gyorsan változó világ, a technika rohamos fejlődése a pedagógusokat is új kihívások elé állítja. A több intézmény dolgozóinak részvételével lezajlott, magas színvonalú előadás a tudományos kutatások és a szakmai tapasztalatok legújabb elveit, ismereteit adta át az intézményekben folyó nevelés színvonalának emelése érdekében.


„Mivel mindenki a maga módján
látja a világot, a maga módján éli
meg nehézségeit és a sikereit.
Tanítani annyi, mint megmutatni a
lehetőséget. Tanulni annyi, mint élni a
lehetőséggel.”

Paulo Coelho


[ 2011.11.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-