nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Konténer csere a Piszkei Lakótelepen oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Konténer csere a Piszkei Lakótelepen

Tisztelt Lakók!
A hulladékszállítási közszolgáltatásért felelős AVE Tatabánya Zrt. 2006. szeptember 15-én tervezi elvégezni a Piszkei lakótelepen található 1100 literes hulladékgyűjtő edények cseréjét. A meglévő régi fém edényeket, könnyebben tisztítható, korszerűbb és esztétikusabb műanyag konténerekkel váltják fel.
Felhívjuk a tisztelt lakók figyelmét, hogy a fenti napon reggel 6 és 7 óra között ürítjük az edényeket.
Kérjük az edények ürítését követően, az új konténerek kihelyezéséig NE RAKJANAK HULLADÉKOT a fém konténerekbe. Ahhoz, hogy az ürítés problémamentes legyen, kérjük, hogy reggel 6 órára nyissák ki a lezárt edényeket, valamint ürítés után se lakatolják azokat vissza!

A Zalka lakótelepen található fém hulladékgyűjtők cseréjét a szolgáltató jelenleg nem tervezi, mivel ezen a lakótelepen még jellemző a vegyes tüzelés. A keletkező hamu, salak – amennyiben nem hűlt ki teljesen - a műanyag konténereket károsíthatja.

A Zrínyi lakótelepen a szolgáltató tervei között szerepel a 2,5 m3 konténerek kiváltása 1100 literes hulladékgyűjtőkkel. Ennek részleteiről egy későbbi időpontban kapnak tájékoztatást az ott élők!


[ 2006.08.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek