nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Konténer felszámolása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Konténer felszámolása
A lábatlani Piszkei ltp-i garázssorhoz (Bem utcával párhuzamos) kihelyezett konténert Önkormányzatunk 2008. 12. 31-el megszünteti.

Tisztelt Lakosság!

A lábatlani Piszkei ltp-i garázssorhoz (Bem utcával párhuzamos) kihelyezett konténer sajnálatos módon rendszerint lakossági kommunális hulladékkal illetve építési törmelékkel telített és körbevett, így a funkcióját ellátni nem tudja, a garázstulajdonosok garázsaiban keletkező hulladéknak nincs benne hely. Ezen probléma miatt Önkormányzatunk a garázssornál elhelyezett 5m3 –es konténert 2008. 12. 31-el megszüntetni.
Kérjük, hogy a keletkező hulladékot mindenki saját gyűjtő edényzetben gyűjtse, illetve szeméttelepre való eljuttatásáról gondoskodjon. Illegális hulladékelhelyezés esetén hulladékgazdálkodási eljárás keretében akár 50.000 Ft bírság kiszabására kerülhet sor.

[ 2009.01.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek