nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Környezethasználati engedély az új cementgyárnak oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Környezethasználati engedély az új cementgyárnak

A Holcim Nyergesújfalu Ipari Parkba tervezett új cementgyára első fokon megkapta a környezethasználati engedélyt. Mindez jelentős mérföldkő a mintegy 70 milliárdos beruházás engedélyeztetési folyamatában. A határozat jogerőre emelkedése alapfeltétele annak, hogy építési engedélyt kérhessen a Holcim az új cementgyár megépítésére.

A Holcim Hungária Zrt. tudomásul vette az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségnek a Nyergesújfalu Ipari Parkba tervezett új cementgyár vonatkozásában hozott pozitív döntését. A tervezett új létesítmény Európa legkorszerűbb cementgyára lesz, melynek a környezetre és természetre gyakorolt hatása minimális, a környéken lakók egészségére káros hatást nem gyakorol.

A 280 embernek munkát adó új cementgyár a tervek szerint 2010-ben kezd termelni. A Holcim továbbra is törekszik az eddig felmerült kérdések megoldására és harmonikus együttműködést kíván kialakítani a helyi önkormányzatokkal és civil szervezetekkel.

Környezethasználati engedély (letöltés)

forrás: www.cementgyar.hu

[ 2007.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek