nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Környezethasználati engedély megtekinthető oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Környezethasználati engedély megtekinthető

Hirdetmény

Az Észak-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség értesíti a Holcim Zrt. Nyergesújfalura tervezett új cementgyárának összevont környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati eljárásában részt vett önkormányzatok lakosságát (Nyergesújfalu, Tát, Bajót, Mogyorósbánya, Esztergom, Tokod, Tokodaltáró, Dorog, Lábatlan) hogy, a Felügyelőség a benyújtott dokumentáció alapján a tervezett cementgyár létesítéséhez H-9763-34/2007 számú határozatával egységes környezethasználati engedélyt adott.

A határozat ügyfélfogadási időben megtekinthető Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalának 9. számú irodájában.

A döntést a hirdetmény kifüggesztését követő 15. napon kihirdetettnek kell tekinteni.

Közzététel időpontja: 2007. október 19.


[ 2007.10.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek