nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Környezetvédelmi nap oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Környezetvédelmi nap
Hétszázan vettek részt a Negyedik Holcim Környezetvédelmi Napon Nyergesújfalun.

Sikeres volt a Negyedik Holcim Környezetvédelmi Nap Nyergesen

Hétszázan vettek részt a Negyedik Holcim Környezetvédelmi Napon Nyergesújfalun. Idén újdonság, hogy a nyergesi Szalézi-Irinyi Középiskola is bekapcsolódott a programba. A Kernstok iskola 320 alsó tagozatos diákja a település megtisztításával kezdte a napot.

A felsősök a nyergesújfalui tavak mellett töltötték a délelőttöt az iskola által szervezett Tó napon. A tanulók ügyességi feladatokat oldottak meg, íjászkodhattak és a Holcim környezetvédelmi totóján arról is meggyőzödhettek, hogy mennyire ismerik a környék erdeinek növény és állatvilágát. A Szalézi-Irinyi diákja a süttői vadászháztól kirándultak a Dunaszentmiklósi Arborétumig, ahol a helyi erdészet szakemberei tartottak előadásokat az erdő érdekességeiről. A Holcim legközelebb június 6-án Mogyorósbányával és Bajóttal rendezi meg közös Környezetvédelmi Napját.

[ 2009.05.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek