nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Kórustalálkozó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kórustalálkozó
16 kórus között a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus is fellépett április 2-án Mocsán

A TATAI EGYHÁZMEGYE ÉNEKKARI TALÁLKOZÓJA

Április 2-án, szombaton énekkari találkozót szervezett Mocsán a Tatai Református Egyházmegye. 16 kórus lépett fel, köztük a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus is.
Fellépésünk után nagyon sokan odajöttek hozzánk, és elismerésüket fejezték ki színvonalas műsorunkért. A Tatai Református Gimnázium énekkarán kívül a mi kórusunk volt az egyetlen, amely fiatal énekesekből állott.
6 hónapi működés után csodálatos ez az eredmény. Köszönöm Kisgyőri Krisztiánnak áldozatos munkáját, a fiataloknak pedig a lelkesedést.

Darányiné Csonka Valéria

[ 2011.04.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-