nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Kórustalálkozó Kocson oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Kórustalálkozó Kocson
A 14 kórus között a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus is fellépett, a találkozó egyetlen gyermek-és ifjúsági kórusaként.

A TATAI REFORMÁTUS EGYHÁZMEGYE KÓRUSTALÁLKOZÓJA

A Tatai Református Egyházmegye 2012. április 22-én, vasárnap délután 3 órai kezdettel tartotta idei egyházmegyei kórustalálkozóját a kocsi református templomban. A 14 kórus között a lábatlani Halasi István Református Ifjúsági Kórus is fellépett, a találkozó egyetlen gyermek-és ifjúsági kórusaként. Három kórusművet adtunk elő: Egressy Béni Szózatát több szólamú feldolgozásban, Bárdos Lajos: Szellő zúg távol című művét, valamint egy taizé-i dalt. Műsorunkat mátyusföldi népzenével színesítette Liska Vera népdalénekes, hegedűn kísérte Samu Zoltán, zongorán Kisgyőri Krisztián.
Hogy a szervezők és a jelenlévő gyülekezet körében mekkora elismerést aratott kórusunk, mi sem bizonyítja jobban, mint az a taps, amit a kórus kapott a közönség részéről, annak ellenére, hogy az elején felkérték a résztvevőket, hogy tapssal ne zavarják a találkozó menetét.
Úgy gondoljuk, hogy énekkarunk nem csak a lábatlani református gyülekezet jó hírét viszi el a megye számos pontjára, hanem egész településünknek szerez hírnevet és dicsőséget.

Mindezekért a sikerekért az Úr Istennek legyen hála és dicsőség!

[ 2012.04.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-