nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Körzeti megbízott fogadóórája oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Körzeti megbízott fogadóórája
2011. június 30-án 11-13 óra között tartja következő fogadóóráját Trinácz Gábor. 14.00-tól trükkös lopásokkal kapcsolatos tájékoztató az Idősek Klubjában

2010. októberétől új körzeti megbízott dolgozik Lábatlanon. Trinácz Gábor rendőr törzsőrmester tervei szerint minden hónap első keddjén tart fogadóórát a lakosság részére . A soron következő fogadóórára 2011. június 30-án 11-13 óra között kerül sor Lábatlan Város Polgármesteri Hivatalának tanácstermében (2541 Lábatlan, József A. u. 60.). 14 órától a trükkös lopásokkal kapcsolatos tájékoztató az Idősek Klubjában
(Gondozási Központ). A körzeti megbízott a trinaczgabor@freemail.hu e-mail címen folyamatosan várja a lakossági észrevételeket, problémákat, indokolt esetben telefonon is elérhető a 70/ 39 74 929-es telefonszámon.

A születése óta Lábatlanon élő törzsőrmestert korábban Bátorságért Emlékjel kitüntetésre terjesztették fel, mivel az augusztus 20-án kigyulladt lábatlani lakóháznál példamutató bátorsággal vett részt az életmentésben.


[ 2011.06.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek