nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / KOSÁRFONODA oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
KOSÁRFONODA
2012. november 3,17,24. A tankört Lábatlanon a Könyves –Nyitrai pincébe tartjuk és a vesszőgyűjtő túra is innen indul. A tanfolyam 3 napos és ingyenes!

KOSÁRFONODA
2012. november 3, 17, 24
.

Valamikor az emberek a környezetükben található anyagokat használták fel használati eszközeik elkészítésére .Nem ismerték a környezettudatosság és az energiatakarékosság problémáit ,mert a környezetet tisztelve éltek. Ezt az életfelfogást és a kosárfonás technikáját szeretnénk átadni.
Mindenki a saját maga gyűjtötte vesszővel fog dolgozni, így megismerheti a fonásra alkalmas növényeket,azok tárolását és felhasználás előtti előkészítő munkafolyamatokat. A tanfolyam 3 napos és INGYENES!
1 nap:
2012. november 3.
14 órakor indulunk, mindenki hozzon magával kötöző anyagot, éles metsző ollót. A gyűjtés ideje kb. 3 óra.
2 nap:
2012. november 17.
14 órától kezdünk,kérlek hozz magaddal éles –hegyes kést, éles metszőollót és egy fa lapot,esetleg deszkát. Megismerkedünk a kosárfonás alap lépéseivel.
3.nap:
2012. november 24.
Kezdés 14 órától. Az alaptudás felidézése illetve az elkezdett munkálatok folytatása, a célunk egy kis kosárka megfonása.

A tankört Lábatlanon a Könyves –Nyitrai pincébe tartjuk és a vesszőgyűjtő túra is innen indul.
Könyves István 06/30-694-5366
steffisaman@gmail.com

Könyvesné Nyitrai Erika 06 30/4419712
enyitrai925@gmail.com
www.eletigenlo.hu


[ 2012.11.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-