nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Köszönet oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Köszönet
Itt szeretném megköszönni Dr. Lestyán Klárának, Dr. Lencsés Évának, Szilvinek és a mentőstiszteknek, hogy élek, hogy családommal lehetek.
Február 14-én délelőtt súlyos infarktust kaptam munkahelyemen, munkatársamnak Lovas Gábornak köszönhetően, pillanatok alatt lekerültem az Egészségházba, ahol már várt Dr. Lestyán Klára és Dr. Lencsés Éva doktornő és megkezdődött a küzdelem az életemért. Sikerült, visszajöttem.
Itt szeretném megköszönni Dr. Lestyán Klárának, Dr. Lencsés Évának, Szilvinek és a mentőstiszteknek, hogy élek, hogy családommal lehetek.
Kiváló munkájukhoz további sok sikert és egészséget kívánok.

Köszönettel:
Gere Imre


[ 2011.03.07. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-