nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Köszönet a választásban dolgozóknak.... oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Köszönet a választásban dolgozóknak....

Városunkban a 2006. április 9-ére, illetve 23-ára kiírt országgyűlési képviselő választások előkészületei és a választások lebonyolítása problémamentesen zajlott le, rendkívüli esemény nem történt. A választásban dolgozó választási szervek önzetlen és hibamentes munkáját ezúton is megköszönöm, továbbá köszönetet mondok mindazoknak, akik tevékenységükkel hozzájárultak a választási szervek munkájához, a választás sikeres és hibátlan lebonyolításához!Schantzl Edit
HVI vezető 


[ 2006.05.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek