nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
A Lábatlani Református Egyházközség köszönetét fejezi ki Bánkúti Endrének és Teller Péternek a református temető földútjának lekövezéséért.
A Lábatlani Református Egyházközség köszönetét fejezi ki Bánkúti Endrének, az Árkádok Kft. ügyvezetőjének azért a nagylelkű felajánlásáért és nemes elhatározásért, hogy a lábatlani református temető földútját lekövezi, és az azzal kapcsolatos gépi munkákat elvégzi. A Silocem Kft-nek és ügyvezetőjének, Teller Péternek pedig a munkálatokhoz szükséges kő biztosításáért mondunk köszönetet.
Örömmel számolhatok be a lábatlani honlap olvasóinak arról, hogy halottak napjára a szép út elkészült. Ezzel régi vágyunk teljesült, hiszen sokan megtapasztaltuk, különösen esőzések alkalmával, hogy a református temetőben milyen nehézségek között tudtunk közlekedni és temetési szertartást végezni. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a nehézségek elhárultak a szép és rendkívül praktikus út elkészültével. E munkálatok nem csak a református egyház tagjai számára jelentenek könnyebbséget, hanem mindazoknak, akiknek hozzátartozója a református temetőben nyugszik.
Hálásan köszönjük a jó ötletet, és az ötlet szép megvalósulását.

Darányiné Csonka Valéria
református lelkész

[ 2011.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-